#jotambésócFranca

 

EL CONSORCI DÓNA VISIBILITAT A LA DONA QUE TREBALLA A LA ZONA FRANCA DE BARCELONA AMB UNA CAMPANYA ESPECÍFICA DE DIFUSIÓ

 

Barcelona, 8 de març de 2019.- El Consorci de la Zona Franca de Barcelona amb motiu del dia 8 de març, Dia de la Dona, ha volgut retre un homenatge a les dones que treballen al Polígon Industrial de la Zona Franca, generalment en feines relacionades amb la logística i la indústria, que tradicionalment han estat més associades als homes.

L’entitat ha patrocinat una campanya testimonial protagonitzada per dones treballadores d’aquest polígon industrial, amb la intenció de desestigmatitzar i donar visibilitat a la dona com a membre actiu del polígon. Amb un claim contundent, #jotambésócFranca, convida a parlar obertament d’igualtat entre les dones i els homes que desenvolupen la seva vida professional al pol industrial i empresarial de la Barcelona metropolitana.

Les xarxes socials en general i els perfils socials del Consorci seran les vies preferents de difusió d’aquesta campanya que pretén sensibilitzar a tots en aquesta diada tan especial.