• L’entitat actua com a patrocinador en la nit de la Fundació, destinada a recaptar diners per la lluita contra la ceguesa evitable, i que enguany s’ha celebrat telemàticament a causa de les restriccions per la pandèmia.

 

Barcelona, 27 de novembre de 2020. El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) col·labora amb la Fundació Ulls del Món per la lluita contra la ceguesa evitable i es converteix en patrocinador de la Nit de la Fundació, que cada any reuneix les persones i associacions més sensibles amb aquesta problemàtica i que en aquesta ocasió, i a causa de les restriccions per la Covid-19, es va celebrar de manera telemàtica.

La Fundació Ulls del Món és una organització sense ànim de lucre que lluita contra la ceguesa que es pot prevenir o curar en alguns dels territoris més vulnerables del món. Amb la celebració de la Nit dels Ulls del Món, l’ONG va reunir ahir a través d’una plataforma digital al seu equip directiu, encapçalat pel seu president Rafael Ribó i el seu vicepresident, el doctor Borja Corcóstegui, així com destacades personalitats de la societat catalana significades amb la tasca de la Fundació.

Cadascun dels participants en la Nit dels Ulls del Món va col·laborar amb una donació econòmica que permetrà que unes 90 persones puguin ser operades de cataractes a Moçambic, o que 9.000 nens i nenes de Mali puguin tenir accés a una revisió de la vista i siguin escolaritzats.

El delegat especial del CZFB, Pere Navarro, destaca que la col·laboració en aquest projecte s’emmarca en la labor de responsabilitat social corporativa del Consorci i “suposa un pas més en el desplegament del nostre compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, i que tenim incorporats en el nostre plantejament estratègic com a organització”.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies